Business coaching op een creatieve manier.

Het kan zo zijn dat je als ondernemer je bedrijf hebt opgezet en een goede omzet hebt gedraaid. Maar aan het einde van de dag heb je als ondernemer te hard gewerkt en houd je weinig winst over. Kortom, weinig geld en weinig tijd. Je hebt als ondernemer wel ideeën en ambities om te groeien, maar je weet niet hoe. Daarnaast heb je het gevoel dat er iets mist in je onderneming om te kunnen groeien. Het uiteindelijke doel is om meer winst over te houden, meer tijd en energie om verder te kunnen. Hier is een oplossing voor, namelijk een business coach.

Het doel met een business coach

Een business coach zal samen met de ondernemer in de dromen, ambities en ervaringen duiken. Dus de huidige persoonlijke situatie wordt in kaart gebracht. Daarnaast wordt de onderneming of het bedrijf geanalyseerd. Hierbij komen alle aspecten aan bod. De knelpunten in het bedrijf komen hierbij aan het licht. De meest voorkomende oorzaken die de groei belemmeren zijn de strategie van het bedrijf, de marketing, het procesverloop of de ondernemer zelf. Hierna wordt een duidelijke strategie bedacht. Het doel hiervan is om in de toekomst te weten wat er moet gebeuren, hoe het moet gebeuren en wanneer het moet gebeuren. Tegenwoordig bestaan verschillende business coaches. De volgende link zal leiden tot meer informatie over business coaching: Over Tibor.nl

Bullet journal

Tijdens de coaching traject kan een bullet journal bijgehouden worden. Aangezien de coaching niet alleen op zakelijk, maar ook op persoonlijk vlak helpt ontwikkelen, is een bullet journal een goede tool om te gebruiken. Dit is een soort agenda, dagboek en to do lijst in één. De bullet journal helpt ook om productiever te zijn en beter het overzicht te houden. Het helpt ook om je gedachten en taken op papier te zetten.