Driving lessons The Hague

driving lessons the hague

Voor mijn praktijk en theorie examen ging ik opzoek naar een geschikte rijschool voor mij die niet ver van mijn woonplaats was. Ik kwam na een aantal gesprekken met vrienden uit bij de rijlessen van driving lessons The Hague. Ik ging daarom ook naar de site van hun om contact op te nemen.

Prijzen besproken aan de telefoon

Toen ik het telefoonnummer had gevonden ging ik bellen naar de rijschool. We hebben toen besproken wat de prijzen waren en welke pakketten ze aanboden. Ik koos voor een pakket met 20 lessen. Dit omdat ik nog nooit had gereden en ik wist dat ik er genoeg nodig zou hebben.

Theorie en praktijk gehaald

Nu we een jaar verder zijn heb ik mijn theorie en praktijk bij driving lessons the hague gehaald en rij ik met veel plezier door de stad heen. Over de rijlessen ben ik zeer driving lessons the haguetevreden. Ze hebben me zeker geholpen tot vandaag de dag. Ik weet bijvoorbeeld allemaal handige trucjes en ezelsbruggetjes dankzij de aardige rijinstructeur. Ook ben ik erg tevreden over de manier waarop ze pakketten samen stellen. Zo was ik niet heel veel geld voor de lessen en examens kwijt in vergelijking met andere rijscholen.