dubbelglas Leusden echte aanrader!

Afgelopen winter hebben ik en mijn vrouw glazen besteld bij dubbelglas Leusden.Dit omdat wij niet langer meer in de kou wilde zitten. Ons huis had toen nog enkel glas en zodra het wat kouder werd in Nederland, werd het huis ook kouder. Daar wilden we nou is een keer van af!

Dubbelglas Leusden snel gevonden!

Na even zoeken op het internet kwamen we al snel uit op dubbelglas Leusden. We zagen ook andere bedrijven maar die waren voor ons niet in de buurt. Ook oogde dubbelglas Leusden erg professioneel dus was voor ons de keuze snel gemaakt.

Voordelen werden ons verteld

Na dat we contact hadden gehad met dubbelglas Leusden werden ons gelijk al alle voordelen verteld van het hebben van goede ramen. Erg fijn om te horen wat nou alle voordelen zijn. Dit was geen aansmeer truc maar gewoon een stukje beleefdheid van het bedrijf om ons op deze manier te informeren.

Toen de ramen eenmaal geïnstalleerd waren, wat erg snel gedaan werd, merkte we meteen het verschil. Betere isolatie! Ons werd verteld dat je met dubbelglas minder energiekosten kwijt bent om het huis op een goede temperatuur te brengen. Dit hebben wij zeker terug gezien in de kosten! Onze complimenten gaan uit naar dubbelglas Leusden.