Een Jonas IJburg uitstraling in je huis; hoe doe je dat?

jonas ijburg

Dit project van appartementen is vrij bekend geworden in de Nederlandse interieurwereld. Het is namelijk een ongelooflijk goed project. Het brengt een bepaalde sfeer met zich mee, en wij begrijpen dat je dit graag wil nabootsen. Wij gaan je hierbij helpen. Hoe je een Jonas IJburg sfeer creëert, lees je hier. 

jonas ijburg

Vloer

De vloer is het eerste waar je moet beginnen. Je hebt een vloer nodig die een industriële, maar moderne look geeft. Een betonstuc vloer bijvoorbeeld zou hier erg goed passen. Dit geeft niet alleen die moderne en industriële sfeer, maar ook een huiselijk gevoel; het is geen kille vloer. Ideaal voor een dergelijk project dus. Houdt er rekening mee dat het installeren van deze vloer wel wat tijd kost en je dit het beste kunt laten doen. De uitstraling is trouwens niet het enige voordeel van deze vloer. Dit type vloeren is daarnaast namelijk duurzaam, slijtvast, krasbestendig en vrij goedkoop in vergelijking met veel  andere vloeren.  

Ruimten

We begrijpen dat je niet over dezelfde ruimte beschikt als het gebouw van Jonas IJburg, maar je moet de indeling wel een beetje proberen na te bootsen. Dit woonproject heeft namelijk een filmzaal, een gemeenschappelijke hang-out plek en zelfs een strand-dakterras. Probeer bijvoorbeeld eens een projector uit met zitzakken in je woonkamer, en creëer een strand vibe te maken in je tuin. Op deze manier zorg je voor een sfeer die gemeenschap stimuleert. Ook word je er bijna helemaal relaxed van. Even geen zorgen; gewoon chillen.

De rest van je interieur

De rest van je interieur is natuurlijk ook belangrijk. Zorg ervoor dat je die moderne, industriële uitstraling vasthoudt. Rauwe, natuurlijke materialen en veel gebruik maken van natuurlijke kleuren zorgt hier heel goed voor.