Een leuk geschenk idee: sleutelhanger met naam

Sleutelhanger

Een sleutelhanger met naam is een geschenk dat een lange tijd meegaat. Ik heb ooit een sleutelhanger met naam voor mijn moeder laten maken en tot de dag van vandaag gebruikt ze hem nog steeds. Dit is een soort cadeau dat een enorm lange tijd meegaat. Daarnaast is het een geschenk dat je iedereen zou kunnen geven. Het assortiment van sleutelhangers met naam is erg divers. Deze bestaan daarnaast uit gouden, zilveren en zwarte kleuren. Een sleutelhanger van hout is bovendien ook verkrijgbaar. De sleutelhangers bestaan onder andere uit hangers met munt, hartje, schroevendraaier, sleutel, puzzelstuk en drankflesje. Er zijn dus heel veel mogelijkheden.    

Ideaal voor je moeder of vader

Een sleutelhanger met naam is een ideaal cadeau voor moeder of vader. Je zou in eerste instantie een sleutelhanger kunnen schenken met de namen van je broers en/ of zussen. Dit is natuurlijk een leuk aandenken. Verder is het ook mogelijk om een sleutelhanger met tekst te schenken. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een tekst als: ‘Mama, we houden van jou! Liefs, Jay & Lisa’. Dit is natuurlijk slechts een voorbeeld. Je zou hier van alles op kunnen laten schrijven. Voor een speciale gelegenheid als vaderdag kun je denken aan een sleutelhanger met de volgende tekst: ‘best dad ever’. Vervolgens zou je de naam van je vader eronder kunnen vermelden. Er zijn dus onwijs veel opties mogelijk.

Een mooi cadeau voor een kleine prijs

Gezien het feit dat de sleutelhangers erg lang meegaan, valt de prijs die ervoor gevraagd wordt reuze mee. De sleutelhangers zijn niet duurder dan 30 euro. Voor een kleine prijs kunnen je ouders een leuk aandenken hebben aan jou voor een enorm lange tijd. Bovendien zijn sleutelbossen zonder sleutelhangers erg saai. Deze moeten wel gedecoreerd worden met hangers.