Een lustrumreis naar Barcelona

Wij hebben een lustrumreis naar Barcelona geboekt via 123incentive.nl. Omdat wij hier allen zeer tevreden over zijn, ben ik op het idee gekomen om deze aanrader te delen met de lezer van dit blog. Als ondernemer wil ik eens in de vijf jaar iets speciaals organiseren voor mijn trouwe werknemers. Hierdoor blijft het teamwork goed in stand en voelen de werknemers zich gewaardeerd. Dit brengt dus een toegevoegde waarde met zich mee op de werkvloer en uiteraard ook in de omzet. 

lustrumreis

Op naar de volgende vijf jaar

Een lustrumreis boek ik vanaf nu via deze website. Deze organisatie hanteert aantrekkelijke prijzen en je kunt erop vertrouwen dat alles goed is georganiseerd. Via de website is het snel te realiseren en het enige wat je verder nog moet doen is een ieder te verzoeken om zijn of haar spullen in te pakken. Tijdens de reis zat de sfeer er al goed in en dit is ook zo gebleven. Iedereen had natuurlijk hoge verwachtingen en ik als ondernemer, hoopte natuurlijk dat ik hier aan had voldaan. Door de positieve reacties en alle dank die ik kreeg, wist ik dat dit een zeer geslaagde actie was. 

Neem zelf maar eens een kijkje op de website en je zal zien wat ik bedoel.