Fabius Opleidingen

Fabius opleidingen

Wie een baan ambieert in een kantooromgeving kan voor een kantoor- en boekhoudkundige opleiding terecht bij Fabius Opleidingen. Er worden opleidingen gegeven vanaf MBO-niveau. Fabius Opleidingen bestaat al ruim 30 jaar. Er hebben al vele duizenden cursisten met succes een opleiding afgerond. Fabius werkt in opdracht van vele opdrachtgevers, waaronder bedrijven, overheidsinstellingen, het UWV, een groot aantal reïntegratiebedrijven, etc. Maar ook een particulier die een opleiding wil volgen kan bij dit opleidingsinstituut terecht. De lessen worden in het hele land gegeven en er is voldoende online ondersteuning mogelijk. Bij Fabius werken zeer gemotiveerde docenten in kleine klassen, waardoor aan alle cursisten voldoende tijd kan worden besteed.

Fabius opleidingen

Waarom werken aan je opleidingsniveau?

De wereld verandert snel en ook de eisen die er aan werknemers worden gesteld zijn in ontwikkeling. De tijd dat je met een afgeronde opleiding een leven lang een goede baan kunt krijgen is voorbij. Bijscholen is tegenwoordig het devies, je hele leven lang. Dat het helpt om een cursus te volgen bij Fabius Opleidingen blijkt uit de cijfers. Mensen met een actuele opleiding kunnen hun baan langer behouden en stromen sneller door naar een betere positie. Werkzoekenden met een opleiding van Fabius Opleidingen vinden sneller een nieuwe baan dan iemand die geen actuele vooropleiding heeft gevolgd.

Fabius Opleidingen kent de markt

Door de vele contacten met werkgevers is men er bij Fabius Opleidingen precies van op de hoogte aan welke eisen nieuwe werknemers moeten voldoen. Bij de samenstelling van het lesmateriaal voor de actuele opleidingen wordt daar uitdrukkelijk rekening mee gehouden. Iemand die een opleiding bij Fabius heeft afgerond beschikt daardoor over alle relevante en actuele informatie op zijn vakgebied. Je kunt er vanuit gaan dat je kansen op de arbeidsmarkt flink omhoog gaan als je een administratieve of boekhoudkundige opleiding hebt gedaan bij Fabius Opleidingen.