Familieopstellingen Delft verbetert uw band

In ons gezin loopt het niet lekker allemaal. Dit komt omdat we al een eerder botsing hebben gehad om het verlies van onze hond. Ook zitten mijn 2 kinderen in de pubertijd en heb ik geen overzicht meer over ze. Ook zijn ze erg koppig, en dat ben ik soms dan ook terug.

Flinke discussies

Thuis heersen er flinke discussies en gaat er als gevolg altijd iemand boos het huis uit. Mét of zonder vernielingen. Tot vorige maand, toen was voor mij de druppel gevallen en ging ik het iets hogerop zoeken. Ik zocht in de zoekmachine naar ‘Familieopstellingen Delft. Ik kwam daarna bij de website van Bodyspectrum. Ik las hier wat en wist meteen wie ik moest inschakelenfamilieopstellingen Delft, dit heb ik later dan ook gedaan.

Familieband enorm verbetert

De familieopstellingen in Delft helpen nu enorm. We praten namelijk gescheiden en met elkaar over onze band van de familie. Hierbij kwamen zelfs mijn eigen moeder en vader ook bij kijken. En het help echt! Thuis hangt nu ook een veel betere sfeer dan eerst en heerst er weer eens gezelligheid. Net zoals vroeger ouderwetse gezelligheid. Ook doen we thuis spelletjes met elkaar en vermeiden we die nutteloze discussies eens.