Gebruik jij dit al in de koude maanden om je huid te verzorgen?

We hebben er bijna allemaal wel last van: in de koude maanden droogt onze huid snel huid. Geen fijn gevoel en het ziet er ook nog eens niet zo mooi uit. Maar, wees gerust, er is namelijk zeker wat tegen te doen! Er zijn op de cosmetische markt veel verschillende middelen om je door de koude wintermaanden door te helpen. Ook in zomer kan dit bijdragen aan je verzorging. Het werkt namelijk (in enige mate) als een zonnebrand. Het is dus het hele jaar door te gebruiken. Wil je weten waar we het over hebben? Lees dit artikel dan snel verder en ontdek dit ‘wondermiddel’ en welke voordelen het voor jou kan gaan hebben.

Wellicht ken je het al, want we hebben het over…

We hebben het natuurlijk over arganolie. Dit is een (als je de goede hebt) 100% puur verzorgingsmiddel die je kan gebruik op je huid en je haar. Het beste is misschien nog wel dat je deze elke dag aan kan brengen op je huid. Zo ga je dagelijks de deur uit met een heerlijk gezonde huid. Het is een olie die uit Marokko komt. Hier wordt al honderden jaren door de berberbevolking gebruik gemaakt van arganolie voor haar, huid en nog veel meer. Ook wordt de olie nog steeds op een traditionele manier gemaakt. Denk niet alleen aan het produceren, maar ook van boom de werkplaats. De vruchten worden namelijk met de hand van de grond geraapt om vervolgens ook nog eens met de hand geperst te worden.

Wat zit erin dat het zo goed helpt dan?

In arganolie zitten veel antioxidanten en vitamine e. Dit draagt bij in het herstel en de voeding van je huid en van je haren. Ook zorgt de olie dat je huid niet uitdroogt, wat zorgt voor een stralende look.