Grafisch design van een boek belangrijker dan de inhoud?!

grafisch design boek

Voor een boek dat ik jaren geleden heb geschreven zoek ik een nieuw design en wil vervolgens het boek weer gaan aanbieden op de site. Dit omdat het oude design van het boek een te slechte kwaliteit heeft. Denk daarbij aan een slechte binding en printtechniek. Ook zijn sommige bladzijdes scheef gedrukt.

Grafisch designer makkelijk gevonden

Om dat op te lossen moet je natuurlijk een grafisch designer vinden. Hoe ik die heb gevonden ging als volgt: ik zocht op Google onder de zoekterm ”Grafisch design boek”. Vervolgens kwam ik uit bij Wonderful Books. Daarna nam ik contact op met Wonderful Books voor het grafisch design van mijn boek. Samen met de designer hebben we de mogelijkheden besproken. Ik had zelf het ontwerp al voor de buitenkant van de boek maar alsnog werden mij een aantal verbeter puntjes verteld zodat het boek nóg aantrekkelijker word om te bekijken of zelfs kopen. Deze service van Wonderful Books is echt een extraatje.

Prachtig resultaat grafisch design boek

Over het resultaat heb ik niks meer te zeggen dan dat het prachtig is. Ook de drukking en binding is perfect gelukt. Als ik ooit nog voor de keuze sta om nog een boek te schrijven kom ik zeker een keer terug voor het grafisch design van het boek.