Huwelijksfotograaf legt het vast

huwelijksfotorgraaf

Vorige week zijn ik en mijn vrouw getrouwd op een prachtige locatie in de Veluwe. De dagen voordat we gingen trouwen zijn we naar een huwelijksfotograafhuwelijksfotograaf gegaan waar we al eerder contact mee hadden gehad. Op deze dag wilde we al een paar foto’s schieten op de Veluwe omdat we op de dag van de bruiloft zelf geen tijd zouden hebben voor deze foto’s in de natuur.

Telefoonfoto’s een beetje zat

Wel hebben we de fotograaf al eerder gevraagd om langs te komen op onze bruiloft om de prachtige momenten vast te leggen. Dit omdat niemand in onze familie beschikt over een goede camera. Ook zijn we de telefoonfoto’s een beetje zat. Die foto’s die je op de telefoon maakt komen niet heel mooi uit als je ze op een groot formaat laat afdrukken. Dus daarom gingen we voor de huwelijksfotograaf.

Prijs is het zeker waard

Uiteindelijk zijn de foto’s prachtig gemaakt op mooie posities tijdens de bruiloft. Ook werkte de huwelijksfotograaf met hoeken en licht. Dit zie je echt terug in de foto’s. De fotograaf mag wat kosten maar wat je er voor terug krijgt is het zeker waard. We hebben nu een foto op groter formaat laten afdrukken die bij ons op de kamer hangt.