Ik kocht mijn trouwkostuum in Breda

Trouwkostuum Breda

Mijn vrouw en ik gaan over drie maanden het ja woord tegen elkaar zeggen en daarom zocht ik op het internet naar de zoekterm “trouwkostuum Breda“. Het was mijn wens om een pak op maat te laten maken. Het thema van de bruiloft was pastel, dus mijn vrouw en ik hadden afgesproken dat wij beide iets zouden laten maken wat daar bij paste. Samen met mijn twee beste vrienden die mij getuige gingen zijn, ging ik langs bij de winkel die ik op het internet gevonden had. Het bleek dat zij een van de beste winkels in Nederland waren.

Trouwkostuum Breda

Zeer hoge kwaliteit

Het trouwkostuum wat ik in Breda ging laten maken, ging echt heel erg mooi worden. In de winkel mocht ik zelf de kleur uitkiezen. Omdat het thema natuurlijk pastel was, ben ik voor een mooie licht blauwe kleur gegaan. Om het pak nog meer karakter te geven, heb ik gekozen voor een lichtere stropdas. Natuurlijk kon een mooi overhemd niet ontbreken, dus die heb ik gelijk ook uitgezocht. Toen ik een maand later terug kwam om het pak te passen, zag ik hoe mooi het was geworden. Toen ik het aandeed kon ik gelijk voelen dat de stof van goede kwaliteit was.