Kos bezienswaardigheden, iets voor jou?

kos bezienswaardigheden

Komt de vakantie eraan en wil je graag weg? Neem dan een kijkje op de site voor woty.nl Zij hebben veel informatie over verschillende vakantiebestemmingen. Ben jij op zoek naar een leuke en warme plek? Nee, dan een kijkje bij Kos bezienswaardigheden. Kos is voor Nederlanders een zeer populair Grieks eiland dat in het oosten van de Egeïsche zee ligt. Er zijn dan ook vele Kos bezienswaardigheden te ontdekken. Kos is het op twee na grootste eiland van de Griekse eilandengroep. Voor Kos is toerisme een erg belangrijke inkomstenbron.

kos bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden Kos

Wat je natuurlijk weet is dat je super mooie stranden hebt op Kos en veel watersporten kunt beoefenen. Je kunt hier verschillende dingen doen. Griekenland heeft een hele oude cultuur wat al duizenden jaren bestaat. Je kunt bijvoorbeeld een boottocht nemen naar Nisyros. Dit is een oud vulkanisch eiland. Het is de grootste toegankelijke krater in Europa om te bezoeken. Je kunt hier ook goed heen voor het nachtleven. Je hebt hier s avonds super veel bars en clubs die open zijn. Die blijven dan vaak ook open tot diep in de ochtend waardoor je lang gebruik kunt maken van de nacht. Kos-stad is de grootste stad in Kos en

heeft veel Kos bezienswaardigheden. Het is een havenstad met veel leuke terrasjes en andere eetgelegenheden. Er zijn ook veel archeologische opgravingen gedaan. Als je wat meer wilt zien van de geschiedenis kun je naar Asklepieion. Dit is een van de belangrijkste opgravingen van het eiland. Je kunt de Ruïnes van het beste en bekendste ziekenhuis uit de oudheid zien. Het ligt op een hoge heuvel en het uitzicht is adembenemend. Kos is vrij droog maar je hebt hier groenere stukken met veel flora en fauna. Je hebt hier ook veel vogels en vlinders.