metaalbewerking Den Haag bewerkt je staal

metaalbewerking Den Haag

Voor een speciaal feest en feesten voor in de toekomst waren wij opzoek naar wat meubels die ons feest kon aankleden naar onze sfeer. We waren opzoek naar statafels met een speciale vorm van metaal. Voor deze opdracht gingen we naar metaalbewerking Den Haag. We kwamen bij dit bedrijf doordat we laatst bij onze kennissen op bezoek waren die ook meubels hebben laten maken bij dit bedrijf.

Ze gaven ons hier en daar wat verbeterpuntjes

Metaalbewerking Den Haag heeft samen met ons gekeken naar het ontwerp dat we zelf al hadden en gaven ons hier en daar wat verbeterpuntjes aan het ontwerp. Dat was erg fijn want zo werd het ontwerp nog mooier en het eindresultaat dus ook. Ook gaven ze ons wat uitleg over het metaal en hoe ze het maken.

Staan in onze woonkamer

Toen het ontwerp was uitgevoerd werden we voorzien van 5 hele mooie stevige tafels die erg mooi ons feest hadden aangekleed. De statafels staan nu zelfs in de woonkamer van ons. We zijn er erg tevreden mee en de statafels gaan zeker nog veel gebruikt worden op feesten maar ook gewoon op normale gelegenheden. Dankjewel metaalbewerking Den Haag!metaalbewerking Den Haag