Mooie racefietsen in Amersfoort

racefiets Amersfoort

Voor mij is fietsen steeds meer gaan betekenen door de jaren heen. Vroeger fietste ik namelijk nog niet heel veel. Ik kon het wel, maar al snel ging mijn voorkeur uit naar een scooter. Nu ik inmiddels al 42 jaar ben heb ik ongeveer 7 jaar geleden weer de fiets gepakt. Ik had een racefiets waar ik elke zondag mee fietste. Totdat mijn racefiets het ongeveer een maand geleden begaf. Balen natuurlijk, maar een nieuwe fiets moest dus toch worden gehaald.

Passie ligt bij fietsen

Omdat mijn passie bij fietsen ligt, vooral bij fietsen op een race fiets, ging ik opzoek naar bedrijf dat deze fietsen aanbied. Door op Google te zoeken op racefiets Amersfoort, kwam ik uit bij de fietsen van van Hoeijen. Ik zag op de website dat ze hier ook racefietsen aanbieden. Tijd om een keertje langs te gaan dacht ik.

Prima fietsen voor mijn budget

Eenmaal in de winkel noemde ik mijn budget op en keek ik samen met een medewerker van het bedrijf naar fietsen in die prijscategorie. Ik zag al snel dat ze veel verschillende modellen hadden, en dat de fietsen erg snel en sportief oogde. Na eventjes te hebben rond getuurd vond ik een hele mooie racefiets mezelf. Ook kon ik natuurlijk even een proefrondje maken wat ik vervolgens ook gedaan heb.

Nu een maand verder met de racefiets uit Amersfoort kan ik niks anders zeggen dan dat ik tevreden ben! racefiets Amersfoort