Red de keukenmuur!

De keukenmuur krijgt het maar zwaar te verduren. Er bestaat namelijk geen relatie tussen kookkunsten en netheid, dus hoe goed je ook kan koken: het kan een zooitje worden. En dan zit je met het probleem van het schoonmaken van de keukenmuur: die tegeltjes zijn zo schoon, maar die voegen? Nee, dat is nauwelijks schoon te krijgen. Wat doe je dan? Nou, je kan voor een betere afwerking kiezen: denk bijvoorbeeld aan een beton cire keukenmuur. Een beton cire keukenmuur is namelijk de oplossing voor jouw problemen. De afwerking is glad en daarmee makkelijk schoon te houden, in tegenstelling tot de voegen tussen de tegeltjes.

Een schone keuken is om verschillende redenen belangrijk

Een schone keuken draait niet alleen om de uitstraling, maar ook om jouw eigen gezondheid. Je wil niet dat er van alles en nogwat gaat leven van de etensresten die tussen de voegen vast zitten. Maar dit is toch wel de werkelijkheid als je voegen in je keuken hebt. De voegen zijn namelijk een uitzonderlijk goed nest voor schimmels en andere troep. Niet wat je in de buurt van je eten wil hebben dus. En toch hebben de meeste keukens een muur van tegels, en dat terwijl een beton cire keukenmuur zo aangebracht is. Je kan het namelijk zo zelf aanbrengen, en dan is je keuken beschermd tegen alles wat je ertegenaan gooit, van vliegende spaghettimonsters tot broccoli.

Beton cire aanbrengen kost bijna geen moeite

In tegenstelling tot een muur van tegels is beton cire zo aangebracht. Bovendien kan je het ook nog eens helemaal zelf, en dus zonder enige assistentie aanbrengen. Je hebt dan geen vakman, nodig, en doordat je die vakman niet in hoeft te huren hoef je daar ook weer geen geld aan uit te geven. En dat scheelt dan toch weer in de portemonnee. Ook is beton cire heel betaalbaar, waardoor je ook daar weer geld kan besparen. Beton cire kan dit alles bereiken doordat het zulk simpel spul is: het doet wat het moet doen, zonder enige tierelantijntjes.