Rijles volgen bij rijscholen in Scherpenzeel

rijscholen Scherpenzeel

Van mijn achttiende verjaardag krijg ik een auto als ik mijn rijbewijs in een keer haal. Daarom volg ik nu les bij een van de rijscholen in Scherpenzeel. Mijn vader had mij dat belooft toen ik zeventien werd. Daarom ben ik toen gelijk begonnen met leren voor mijn theorie en met lessen volgen. Mijn theorie-examen heb ik een in keer gehaald, dus daar was ik heel erg blij mee. De lessen gingen ook heel erg goed en elke keer leerde ik iets bij. Het enige waar ik soms nog moeite mee had was het spiegelen. Als ik dan bijvoorbeeld bezig was met afremmen voor een rotonde zodat ik terug kon schakelen naar de twee, vergat ik om in de achterspiegel te kijken.

rijscholen Scherpenzeel

Fijne lessen

De lessen bij een van de rijscholen in Scherpenzeel waren altijd erg gezellig. Ik had een echte klik met de vrouw die mij elke week les gaf. Samen met haar ben ik vandaag voor de eerste keer op de snelweg geweest. Dat was best wel even spannend, want ik had nog nooit zo hard gereden. Gelukkig gaf zij goede aanwijzingen en ging het in en uit voegen helemaal goed. Ik ga mijn rijbewijs zeker in een keer halen.