Spullen kopen op marktplaats 

remblokken

Tegenwoordig kun je allerlei spullen kopen en verkopen op marktplaats, als jij 

Remblokken nodig hebt voor je auto bijvoorbeeld, of als je een nieuwe bank voor in je woonkamer wil. Tegenwoordig is het ook steeds veiliger om een aankoop te doen. Veel tweedehands platformen maken gebruik van gelijk oversteken. Gelijk oversteken is een manier waarbij de verkoper pas het geld krijgt als de koper het product heeft ontvangen. 

remblokken

Hoe verkoop ik het beste mijn product

Om je verkoop te laten slagen moet je rekening houden met een aantal dingen. Stel je voor dat jij een tweedehands aankoop gaat doen, koop jij dan een product die weinig of geen foto’s bevat? Precies, dus zorg ervoor dat je voldoende en duidelijke foto’s hebt van een product. Geef voldoende informatie over het product zoals, kleur, lengte, breedte, hoogte, staat van het product, eventuele merken en ga zo nog maar even door. Hoe meer informatie jij geeft over een product hoe hoger de kans dat jouw product gezien wordt en uiteindelijk dus verkocht wordt. 

Je verkoopkans nog versnellen

Je kunt je verkoopkans ook nog versnellen en verhogen, namelijk door tegen betaling hoger uit te komen in de zoekresultaten. Dit betekent niet dat je minder informatie moet geven. Het blijft nog steeds van belang om zoveel mogelijk informatie te geven over je producten.