Tip: harde vloeren

harde vloeren

Omdat we ons hele verhuis vorig jaar hebben laten veranderen, qua interieur, was het natuurlijk ook noodzakelijk om een nieuwe vloer te gaan plaatsen. Onze oudere vloer die van hout was, zat vol met gaten en krassen. Ook kraakte de vloer heel erg. Tijd voor een nieuwe vloer dus.

Verzoek van mijn neef

Op verzoek van mijn neef, die zelf ook een vloer heeft laten zetten een paar jaar geleden, tipte mij naar harde vloeren. Harde vloeren bij Daniels & de Kroon stofferingharde vloeren zijn van hoge kwaliteit vertelde hij. Ook vond mijn neef het fijn dat ze alles met je bespreken.

Zelf contact opgenomen

De tip van mijn neef klonk goed dus even later heb ik zelf contact opgenomen voor de harde vloeren van het bedrijf. Ik verwachtte dat ik werd uitgenodigd voor een vrijblijvend advies maar dat was dus omgekeerd! Het bedrijf stelde mij voor dat ze zelf langs kwamen bij mij! Erg fijn want het scheelde mij weer tijd.

Handig advies

Toen het bedrijf bij mij langs kwamen hebben we gekeken naar wat voor harde vloeren ze hadden. Ook verleende het bedrijf een advies voor wat voor een vloer bij mijn interieur past. De keuze viel uiteindelijk op een donkere houtenvloer. Voordat de vloer was geplaatst waren we al een paar weken verder maar dat is zeer normaal want het kost veel werk om alles te plaatsen en te regelen.

Resultaat mag er wezen!

Het resultaat mag er zeker weten want de vloer is prachtig! Het past ook volledig bij de rest van mijn huis. Het advies van Daniels & de Kroon stoffering is erg waardevol voor de klant, ik had er in ieder geval erg veel aan!