Tip: Lekker indisch eten in Den Haag

indisch eten den haag

Afgelopen weekend werd het ons weer een keertje te veel om nog te gaan koken na een lange dag te hebben rondgewandeld in Den Haag. Wat we zouden gaan eten was juist de vraag. Na lang overleg in de auto te hebben gehad werd onze beslissing om is een keer Indisch te gaan eten.

Op internet zag het er al keurig uit

Ik ging even op mijn telefoon zoeken onder de zoekterm ”Indisch eten den haag”. Ik kwam als snel uit op een restaurant dat er op internet al keurig uitzag. De naam van het restaurant was Bombay Palace. Van te voren had ik even gebeld met het restaurant voor een reservering. Omdat het zaterdagavond was ging ik er vanuit dat het nog moeilijk was om zo korttijdig te reserveren, maar aan de telefoon hoorde ik dat dat geen probleem was.

Heerlijk Indisch gegeten indisch eten den haag

In restaurant Bombay Palace hebben we uiteindelijk heerlijk Indisch gegeten. De gerechten waren heerlijk op smaak gebracht met heerlijke Indische kruiden. Ook hoefde we niet lang te wachten op onze bestelling. Dat maakt uiteten gaan al een stuk beter. We hebben genoten en we komen zeker nog een keer terug voor een heerlijke Indische maaltijd!