Vuurwerkshow Rotterdam groot succes

vuurwerkshow Rotterdam

Een half jaar geleden hebben ik en mijn man onze bruiloft gevierd op ons mooie landgoed. De bruiloft was heel gezellig en had een hele mooie afsluiter; een vuurwerkshow! Deze mooie show was volledig geregeld dankzij Brandersstad Vuurwerk. De Vuurwerkshow in Rotterdam bij ons op het landgoed was prachtig en is door niemand vergeten.

Op google ‘vuurwerkshow Rotterdam’ gezocht

We kwamen bij brandersstad vuurwerk door te zoeken op ”Vuurwerkshow Rotterdam”. Eenmaal op de site namen we gelijk contact op met brandersstad. Na een aantal gesprekken konden we samen de vuurwerkshow samenstellen op het gebied van kleuren. Omdat we een landgoed hadden kon de vuurwerkshow gelijk doorgaan zonder vergunning etc. Dat was heel fijn, want dat scheelde veel geld en moeite. Ook hoefde we onze buren niet te waarschuwen want die hebben we niet!

10 minuten-durende vuurwerkshow

Alle vrienden, familie en kennissen hebben genoten van een 10 minuten durende vuurwerkshow met prachtige kleuren en harde knallen. Dit was pas echt een afsluiter van een mooie gelegenheid. We zijn branvuurwerkshow Rotterdamdersstad vuurwerk erg dankbaar voor het installeren en samenstellen van de show. Ook zijn we blij met de snelle service die brandersstad vuurwerk ons geleverd heeft. We gaan het nooit meer vergeten hoe onze tuin in de mooiste kleuren werd verlicht.