Wat gebeurt er na een woningontruiming?

inboedel van huis

Nadat je een verhuisfirma hebt gecontacteerd om je woningontruiming te regelen, blijft de vraag wat er gebeurt met de inboedel en hoe de woning er na de woningontruiming bij blijft liggen. Afhankelijk van het type woningontruiming wil je dat de woning er na ontruiming proper blijft bijliggen om bijvoorbeeld de woning hierna te verhuren of te verkopen. Hiervoor is het belangrijk de stappen en mogelijkheden te weten na de woningontruiming.

Wat gebeurt er als ik mijn spullen niet kan meenemen?

Afhankelijk van de verschillende opties van de verhuisfirma, kan je zien wat de verschillende mogelijkheden zijn die het bedrijf aanbiedt om te doen met je spullen indien jij ze niet (meteen) kan meenemen. Op de website van verhuizers Rotterdam vind je bijvoorbeeld alle mogelijkheden opgelijst. Ofwel kan je je spullen laten leveren bij je (nieuwe) thuis, doneren aan een organisatie of opslaan in een specifieke opslagplaats tot je weet wat je wilt doen met de rest van je spullen uit de ontruimde woning. Zo kan je even tot rust komen en hoef je geen overhaaste beslissingen te maken over wat te doen met deze inboedel. Door even de tijd te nemen en na te denken over wat te doen, zoals bijvoorbeeld de inboedel verkopen, doneren of zelf gebruiken, rek je wat tijd en maak je de beste beslissing die bij je past.

Ik wil de ontruimde woning proper achterlaten

Verschillende bedrijven bieden de optie aan om je ontruimde woning na verhuis, te kuisen. zo hoe je je hier geen zorgen over te maken indien je de ontruimde woning na de ontruiming klaar wilt maken voor verhuur of verkoop. Meestal wordt het afval naar de stortplaats gestuurd en wordt de woning klaargemaakt voor de nieuwe bewoner. Zo kan alles makkelijk voor je worden geregeld zodat je je geen kopzorgen moet maken of stress moet hebben bij een woningontruiming in Rotterdam. Afhankelijk van de grootte van de woning en de tijd die het kost om de woning te ontruimen en proper te maken, kan je een prijsofferte aanvragen zodat je de beste oplossing voor jouw woning ontruiming verzekert.