Aanrechtblad vervangen na vele jaren

aanrechtblad vervangen

Na vele jaren heb ik onlangs mijn aanrechtblad laten vervangen. Dit was hard nodig omdat ik zo veel gaten, sneetjes etc. in zaten. Ook oogde het aanrechtblad niet netjes en zat er een beetje een gele gloed overheen. Door Cliemex is mijn aanrechtblad vervangen.

Werd uitgenodigd voor vrijblijvend advies

Ik heb voor de vervanging met Cliemex contact opgenomen en ik werd even later al uitgenodigd voor een vrijblijvend advies. In dit gesprek hebben we de collectie bekeken en hebben we gekeken naar de mogelijkheden voor in mijn keuken. Ook hebben we de voorkeur besproken. Cliemex bood ook een monteur aan, waar ik heel blij mee was want ik kon het niet zelf monteren.

Aanrechtblad is erg stijlvol

aanrechtblad vervangen

 

 

 

Nu een maand verder zit het nieuwe aanrechtblad er eindelijk op en kan ik er weer met geluk naar kijken. Ook ziet het er erg stijlvol uit en pas het volledig bij het design van de keuken. Mijn Opa is ook nog opzoek naar een makkelijk aanrechtblad die toch wel stijlvol is in zijn huis. Hiervoor schakel ik ook Cliemex in. Nu Cliemex mijn aanrechtblad vervangen heeft ben ik erg tevreden en zal ik het bedrijf ook zeker aanraden aan anderen.