Installatietechniek Amersfoort handiger dan je denkt

installatietechniek Amersfoort

Tevreden, dat waren we vorige week nadat installatietechniek Amersfoort bij ons te werk is gegaan. Ze hebben bij ons de gehele elektrische installatie vervangen. De reden hiervan was dat er steeds een aantal storingen waren. Dit was erg vervelend want zo ging er kostbare tijd verloren in ons bedrijf. Dit hebben wij ook zeker gemerkt in de omzet.

We waren klaar met het probleem

Toen we het probleem zat waren hebben we een beslissing gemaakt. We kozen ervoor om het probleem aan een bedrijf die hierin gespecialiseerd over te laten. We hebben voor het probleem installatietechniek Amersfoort weten in te schakelen. Veel van onze partners hadden goede ervaringen met dit bedrijf dus dat gaf ons een bepaalde soort zekerheid om met hun in zee te gaan.

Handig advies als extraatje

Installatie techniek Amersfoort heeft ons gehele elektrische installatie vervangen. Deze opdracht was al vrij snel geregeld. Het personeel van het bedrijf was erg vriendelijk tegen over ons. Ook gaven ze een handig advies mee. Uit het advies konden we opmaken dat de installatie om de zoveel tijd nagekeken moet worden om zo de toekomstige problemen te voorkomen. We hebben door dit bedrijf veel vertrouwen gekregen en we zijn nu erg goed geïnformeerd.  installatietechniek Amersfoort