Nieuw materiaal voor de hoed

Het lijkt erop dat de wollen hoed volledig wordt aangepast. Wol is niet meer van deze tijd dus het lijkt erop dat de wollen hoed in een nieuw jasje wordt gestoken. Het is nog niet bekend welk materiaal er gaat komen in laats van wol. Er worden wel suggesties gedaan, maar het is nog niet zeker wat de beste manier hiervoor is. Wij zien ook wel dat de hoeden niet op de juiste plaats in de markt liggen. Er zijn nu zoveel nieuwe soorten hoeden van verschillende materialen dat het niet meer relevant is om een hoed van wol te verkopen.

De hoeden worden steeds nieuwer

Het lijkt of er wel een trend opkomst is. De wollen hoed kan de concurrentie momenteel niet meer bijbenen. Er blijven maar nieuwe hoeden de markt opkomen. Dat is nog het lastigste van alles. Er schieten steeds meer nieuwe bedrijven uit de grond en ze willen allemaal een nieuwe hoed op de markt brengen. Alle vaste klanten die el jaar weer een wollen hoed aanschafte zijn deze nu allang vergeten. Hun aandacht wordt gestolen door alle nieuwe modellen die nu de markt op zijn gebracht. Op die manier wordt het wel lastig om jezelf nog steeds belangrijk te maken in de markt.

De materialen komen van een ver land

De nieuwe materialen voor de wollen hoed komen uit een land ver van de westerse wereld. Er is namelijk een land dat heeft gezegd dat ze ervoor gaan zorgen dat het wol van de wollen hoed wordt vervangen door een vacht van een exotisch dier. Met deze nieuwe toevoeging kan het wel zo zijn dat er weer wat kan worden verkocht in de markt. Zij willen natuurlijk weer zo snel mogelijk geld verdienen zodat ze weer winstgevend kunnen zijn. een bedrijf zonder goeie nieuwe producten heeft het zwaar in deze hoedenmarkt.