Snelle service bij verhuisbedrijf Papendrecht

Deze zomer ben ik samen met mijn gezin verhuisd van Driel naar Nijmegen. Omdat ik veel spullen heb en met nog 4 andere in huis woon is het natuurlijk wel fijn als een verhuisbedrijf komt helpen. Dus we zijn vervolgens opzoek gegaan naar een verhuisbedrijf die een beetje bij ons in de omgeving gevestigd is. We kwamen al snel uit op verhuisbedrijf Papendrecht.

Stevige hulp

Na een kort telefoontje werden we al uitgenodigd om het een en ander te bespreken van hoe of wat en wanneer. We kwamen als snel tot een akkoord. Op de dag van de ”grote” verhuizing kwam verhuisbedrijf Papendrecht met man en macht ons helpen. Echt een stevige hulp die wij op dat moment nodig hadden. Ze hadden zelfs een verhuislift, erg handig!

Speciaal materiaal voor veilige vervoering

Omdat sommige spullen erg breekbaar waren was het noodzakelijk dat het in verhuisdozen werd gedaan. Daar zorgde verhuisbedrijf Papendrecht voor! Ook hadden ze speciaal materiaal waarmee de spullen nog veiliger vervoerd konden worden

Tevreden over de manier van zakenverhuisbedrijf Papendrecht

We zijn erg tevreden over de manier van zaken bij verhuisbedrijf Papendrecht. We vonden het vooral fijn dat we samen rustig de mogelijkheden konden bespreken. Dit gaf ons alle vertrouwen dat de verhuizing goed ging verlopen. Bij een volgende verhuizing van ons of van anderen, tippen wij zeker verhuisbedrijf Papendrecht aan!