De beste standaard verpakking voor jouw transport

heftruck

Wil je een groot of klein product of materiaal transporteren van de ene naar de andere locatie maar wil je dit zo snel en goedkoop mogelijk doen? Dan is de kuubkist iets voor jou. Wat zijn kuubkisten? Wel, dit zijn standaard gemaakte houten kisten met standaard afmetingen voor klanten die een snelle levering willen maken voor hun materiaal of product maar toch op de meest veilige manier.

Standaard afmetingen van de kuubkist

De kuubkist bestaat bij de meeste bedrijven in het algemeen uit drie verschillende groottes. Je hebt de kleine grootte van 0,5 kubieke meter met een binnenmaat van 104 lengte en breedte en een hoogte van 51 centimeter. Deze kleine kist kan tot 50 kilo dragen. De medium versie heeft een grootte van 1 kubieke meter met met een binnenmaat van 104 lengte en breedte en een hoogte van 96 cm. Deze kist kan tot 82 kilo dragen. De grootste kist is twee kubieke meter groot en heeft een een binnenmaat van 204 lengte, 104  breedte en een hoogte van 96 centimeter. De kist kan zo’n 108 kilo dragen. Afhankelijk van je noden, kies je de kist die het beste bij je past. Op https://www.bodepackaging.nl/ kan je meer informatie navragen.

Toch kuubkist op maat?

Indien je toch een kuubkist op maat wilt, kan dit ook nog zeker altijd. Afhankelijk van je noden voor het transporteren van je materiaal of product, is het mogelijk om samen met je verpakkingsleverancier de beste grootte en sterkte te maken. De meeste kuubkisten worden met standaard afmetingen gemaakt om zo snel te voldoen aan de vraag van de klanten en zo snel te kunnen leveren. Een op maat gemaakte kuubkist kost wat meer tijd om te leveren waardoor je dit genoeg op voorhand van het geplande transport moet bestellen aangezien alle kuubkisten aan de ISPM 15 exportkisten eisen moeten voldoen. Voor transport naar Australië moeten er aan extra eisen worden voldaan, vergeet dus zeker je bestemming niet te specifiëren.