Velgen in jouw stijl

Audi velgen

Welke velgen mooi staan onder jouw auto is afhankelijk van verschillende factoren. Namelijk jouw eigen stijl, sommige mensen vinden donkere velgen mooi, andere hebben liever gewoon stalen velgen. Maar ook de grootte van je banden. Wanneer je je auto op kleinere banden en velgen zet zal je auto lager staan. Anderen mensen vinden het juist mooi als de auto wat hoger staat en gaan voor een grotere maat. Volkswagen velgen hebben een embleem met het Volkswagen logo in het midden van het wiel. Dit vinden sommige mensen echt een voorwaarde voor hun velgen, dat het logo erop staat.

Velgen online bestellen

Je kan steeds meer je velgen online bestellen. Je krijgt ze dan thuis geleverd, maar wat dan? Dan heb je een stapel velgen, of velgen met banden in je voortuin staan. Zeker wanneer je alleen losse velgen hebt besteld zal het een hele lastige klus worden om zelf je banden te monteren. Daar wordt in garages namelijk een speciaal apparaat voor gebruikt, een bandenmonteer apparaat. Nou, het is alsof de naam het al zegt wat het doet. Deze machine perst een leeggelopen band van de velg af waarna je alleen band en velg overheid. Daarna wordt met behulp van het apparaat een band om een nieuwe velg gelegd.

Volop keuze voor Mercedes C klasse

Ook in de categorie velgen Mercedes C klasse is er volop keuze. Sommige velgen hebben meer spaken dan andere velgen, het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Of velgen met rondingen aan de binnenkant. Nieuwe velgen worden vaak aangeschaft in combinatie met nieuwe banden om te voorkomen dat je dus dat hele verhaal hebt dat je banden van velgen moet halen. De oude banden zijn dan versleten en toe aan vervanging. Dat is het ideale moment om ook gelijk te kijken naar nieuwe velgen. Het gebeurt minder vaak dat de velgen toe zijn aan vervanging.